صفحه درباره ما
اهداف ما
تیم ما
...
سمت کاری در مرکز
سوالات متداول
خطر پوسیدگی دندان، بیماریهای لثه و ازدستدادن دندانها را میتوان با رعایت بهداشت دهان و دندان، رژیم غذایی کم قند و کم اسید، استفاده از محافظهای دندان هنگام ورزشکردن و مراجعه منظم به دندانپزشک کاهش داد.
اگر دندانهای مصنوعی روی زمین بیفتند، ممکن است بشکنند. همیشه پروتز خود را در یک کاسه آب و کاملا تمیز نگه دارید. برای تمیزکردن دندان مصنوعی، قانون کلی این است: هر روز آنها را مسواک بزنید و خیس کنید.
ابتدا دندانهای مصنوعی خود را مسواک بزنید تا تکههای غذا از بین برود. از یک پاککننده دندان مصنوعی غیر ساینده استفاده کنید، نه خمیردندان. مراقب باشید که خیلی محکم آنها را مالش ندهید زیرا ممکن است باعث ایجاد شیارهایی در سطح آنها شود.
اطمینان حاصل کنید که تمام سطوح پروتز، از جمله سطحی که با لثههای شما تماس دارد، را بهصورت کامل مسواک بزنید. این امر بهویژه در صورت استفاده از هر نوع فیکساتور پروتز بسیار مهم است. پروتزهای مصنوعی خود را هر روز در محلول تمیزکننده دندان خیس کنید. این به حذف هرگونه پلاک و لکههای سرسخت باقیمانده کمک میکند. همچنین به ضدعفونیکردن پروتزهای دندانی شما کمک خواهد کرد و به آنها احساس تازگی میبخشد. همیشه دستورالعملهای سازنده را دنبال کنید.
بهصورت کلی توصیه میشود برای جلوگیری از بروز مشکلات مختلف دهان و دندان بهصورت سالانه یا حداقل هر دو سال یکبار به مطب دندانپزشک مراجعه شود تا متخصص دهان و دندان با یک معاینه کامل و بررسی دقیق شرایط تمام دندانها و لثه، انواع خدمات و درمان های دندانپزشکی موردنیاز را توصیه کند. این امر قطعا در کاهش هزینههای درمان و خدمات دندانپزشکی نیز مؤثر خواهد بود.
درست مانند سایر رشتهها و تخصصهای پزشکی، حرفه دندان پزشکی نیز تخصصهای متفاوتی دارد. از دندان پزشکی عمومی گرفته تا متخصص ارتودنسی، جراح دندان پزشکی، متخصص ریشه و ترمیم دندان همگی گزینههای متعددی هستند که باید باتوجهبه نوع مشکل و درمان موردنیاز به آنها مراجعه کرد. برای مثال برای دریافت انواع خدمات و درمان های دندانپزشکی مختص کودکان و خردسالان، باید به مطب دندان پزشکی اطفال مراجعه کرد.
سوال خود را بپرسید
لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد. کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته، حال و آینده شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد وزمان مورد نیاز شامل حروفچینی دستاوردهای اصلی و جوابگوی سوالات پیوسته اهل دنیای موجود طراحی اساسا مورد استفاده قرار گیرد.